Velkommen til Venner for livet!


Foreningen Venner for livet ble stiftet 15. januar 2001 av Edvard Sørgård, Odd Egil Lian og Lars Moen. Venner for livet er en frivillig organisasjon som skal fremme vennskapet mellom venner og venners venner. Arbeidet i Venner for livet er basert på frivillighet, og foreningen skal ikke på noe tidspunkt tjene penger på sin virksomhet. Venner for livet skal drive sitt virke på Internett, og derfor ble domenet xox.no registrert på foreningen den 23. mars 2001.

Hensikten med Venner for livet er å gjøre det lettere for venner og venners venner å holde kontakten. Det er meningen at xox.no skal være et naturlig møtested, og alle som ønsker å legge ut informasjon om turer, torsdagspils, bursdagsselskaper, andre sosiale arrangementer eller noe helt annet skal få muligheten til dette. xox.no skal også tilby sine medlemmer livsvarig e-post adresse slik at man alltid kan kontaktes på en e-post adresse uansett om man mister e-post adressen på skolen, skifter jobb, er i utlandet, eller har valgt en gratistjeneste på Internett som bytter navn, blir kjøpt opp eller går konkurs.

Du er som den heldige venn av Venner for livet herved invitert til å bli med på å gjøre denne foreningen til den beste venneforeningen.

Dette får du hvis du blir med:

1 E-post konto (pop)

Tilgang til webmail. Dvs. du kan velge om du vil laste ned e-postmeldingene dine på maskinen du sitter på eller du kan lese e-post på web (eller begge deler).

1+1 alias til kontoen, f.eks. navn@xox.no og jalla@xox.no (eller nvan@xox.no). Det siste aliaset kan f.eks. benyttes på registreringssider på Internett, og dersom du får mange uønskede e-post (spam mail) på denne adressen kan du få opprettet et nytt alias. Dersom du har behov for flere alias enn dette, er det store muligheter for at søknaden din blir innvilget!

Mailvarsling til mobiltelefon gjennom Telenor Mobil/Netcom sine løsninger. Begge operatørene tilbyr gratistjenester på dette området. Mailvarsling foregår ved at aliaset du ønsker blir videresendt til en e-post konto du har opprettet hos f.eks. Djuice. E-post meldingene blir selvfølgelig liggende på din konto hos xox.no i tillegg.

WAP tilgang på e-post. Dette løses på samme måte som for mailvarsling. Denne tjenesten er også gratis hos Telenor Mobil og Netcom, men du må selvfølgelig betale for selve wappingen.

Mulighet for å opprette mailinglister, f.eks. torsdagspils@xox.no. Meldinger sendt til denne adressen vil da bli sendt ut til alle som står på listen. Man kan fritt melde seg inn og ut av listene ved å sende e-post til serveren som automatisk fjerner og legger til e-postadressen din.

Mulighet for å legge ut informasjon om turer, bilder, osv. på websiden www.xox.no. Vi har ikke mer enn 30 MB til rådighet, så alle kan ikke legge ut alt :-( Men hvis vi betaler mer, får vi selvfølgelig også mer plass på serveren.

Mulighet for å sende SMS via SOLs gratis mobiltjenester.

Tilgang til Chat på www.xox.no. Egen og forbedret versjon kommer snart....

Tilgang til passordbeskyttet medlemsdatabase kommer også snart....

Du kan komme med forslag eller lage nye tjenester som kan legges ut på www.xox.no.

Det du lurer på nå, er garantert: Hva koster denne herligheten?

Siden Venner for livet er en frivillig organisasjon, som ikke skal tjene penger, får du alt dette til den latterlige pris av 50 kroner pr. år. Utgiftene til websidene og mailhotellet det første året, er på ca. 1500 kroner, og den årlige avgiften er ment å dekke dette beløpet. Dersom mindre enn 30 brukere ønsker tilbudet, vil det resterende beløpet bli dekket av initiativtakerene til Venner for livet. Dersom flere enn 30 ønsker tilbudet, vil det overskytende beløpet bli trukket fra neste års avgift eller eventuelt bli brukt til å oppgradere serverplass/servertjenester. Maksimal årlig avgift er 50 kroner, og avgiften kan aldri overstige dette beløpet (kan inflasjonsjusteres).

E-postadressene tildeles etter første mann til mølla prinsippet. Dette innebærer at den som først betaler inn 50 kroner til 9710 28 56973, Venner for livet, Knut Alvssonsvei 39, 0574 Oslo, får også først velge e-postadresser. Når pengene er satt inn på konto, kan du sende en e-post til bestilling@xox.no, og opplyse hvilke 2 e-post adresser du ønsker. Hvis du i tillegg vet hvilke e-post adresser du ønsker å videresende til (f.eks. for å få mailvarsling), kan du sende med disse adressene. Husk å oppgi om du vil at alle aliasene skal videresendes til denne adressen, eller om du kun vil at en av dem skal videresendes.

Venner for livet vil opplyse om at all e-post er 100% privat. Selv om Venner for livet opererer som administratorer, har vi ikke tilgang til den enkeltes konto. Vi har kun mulighet for å sette opp kontoene og eventuelt sette nytt passord hvis brukeren glemmer det.

Nå er resten opp til alle dere som mottar denne e-posten. Bli med og skap den beste vennegjengen! xox.no er stedet for venner, med venner og av venner. Med xox.no er du aldri alene :-)

Noen som ikke står på lista, eller har du lyst til å sende denne e-posten til noen av dine venner? Kjør på!Vennlig hilsen
Edvard, Odd og Lars